tag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post2740698761945045453..comments2024-03-10T00:32:50.945-08:00Comments on Catalina pece: Kakaové cupcakes s americkým vanilkovým krémemCatalinahttp://www.blogger.com/profile/09988662143955575133noreply@blogger.comBlogger59125tag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-78110507070643443992015-07-24T06:35:49.044-07:002015-07-24T06:35:49.044-07:00Ahoj Martino, recept na vanilkový krém jsem právě ...Ahoj Martino, recept na vanilkový krém jsem právě přidala, pokud bys ho stále chtěla :) Tady je: http://catalinapece.blogspot.com/2015/07/kakakove-cupcaky-s-cokoladovym-kremem.htmlCatalinahttps://www.blogger.com/profile/09988662143955575133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-14578633808662149052015-07-23T12:51:31.043-07:002015-07-23T12:51:31.043-07:00Páni, to jsem moc ráda, že jsi začala takhle péct ...Páni, to jsem moc ráda, že jsi začala takhle péct :) Všude kolem je tolik receptů, že mi strašně chybí čas, abych to stihla všechno upéct, takže se taky pořád na něco chystám :DCatalinahttps://www.blogger.com/profile/09988662143955575133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-59538115875800255572015-07-23T12:50:03.629-07:002015-07-23T12:50:03.629-07:00Není zač, jsem moc ráda, že se povedly a chutnaly ...Není zač, jsem moc ráda, že se povedly a chutnaly :) Catalinahttps://www.blogger.com/profile/09988662143955575133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-90412019129061759682014-04-24T11:05:17.947-07:002014-04-24T11:05:17.947-07:00A samozřejmě děkuji za rady, postup a krásné foteč...A samozřejmě děkuji za rady, postup a krásné fotečky :-) MartinaMartinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-83742892020925220272014-04-24T11:00:50.462-07:002014-04-24T11:00:50.462-07:00Ahoj, mohla bych Tě taky poprosit o recept na krém...Ahoj, mohla bych Tě taky poprosit o recept na krém s pudinkem popř. jiný vhodný na cupcakes? A ještě se chci zeptat, jestli nemáš zkušenost třeba i s nějakou náplní - po upečení udělat otvor, naplnit např, ovocnou směsí a nahoru krém nebo s náplní rovnou péct. Viděla jsem někde, že náplň je např, zmražená, do formy se odměří těsto a náplň se dá do něj nebo po několika minutách pečení. Díky Martina (mahita@centrum.cz)Martinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-76422209568682561202014-03-06T01:54:17.400-08:002014-03-06T01:54:17.400-08:00Rybička: Ahoj, včera jsem zkoušela podle receptu v...Rybička: Ahoj, včera jsem zkoušela podle receptu vyrobit cupcaky a vyšlo to na jedničku! Jen mi docela vyběhly, takže při druhé várce už jsem plnila košíčky těstem jen do 3/4. Ale celkově paráda - díky skvělému receptu a popisu:). Moc děkuju za tenhle úžasnej blog, držím palce, ať se daří ho dál rozvíjet :).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-43332446888474329892013-04-25T12:36:57.391-07:002013-04-25T12:36:57.391-07:00Ahojky, tohle byla moje prvotina, nudila jsem se a...Ahojky, tohle byla moje prvotina, nudila jsem se asi před měsícem doma s chřipkou, tak jsem se rozhodla zkusit něco upéct. A kupodivu se vše povedlo! :D Sice jsem potřebovala víc formiček, ale asi ty moje jsou menší. No a pak byl problém se změklým máslem, jako vařením nepolíbená jsem ho strčila do mikrovonky, no hádejte, jak to dopadlo. :D <br />Hrozně se mi líbí tvoje propracované detailní recepty, pochopí to i úplný začátečník. ;) Teď už mám za sebou několik várek muffinů, domácí zmrzlinu a chystám se na chocolate chip cupcakes (mám recept od kamarádky z Ameriky, tak by měly být bezvadné) a apple pie, tak snad se to povede...<br /><br />PéťaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-15636473256684956972013-04-01T11:36:51.114-07:002013-04-01T11:36:51.114-07:00Ahoj Hürrem, moc dlouho ne - tak 5, maximálně 10 m...Ahoj Hürrem, moc dlouho ne - tak 5, maximálně 10 minut. Ale u tohoto krému můžeš šlehat třeba tři hodiny a ten cukr ti tam prostě křupat bude - v samotném másle se nerozpustí, na tom je tenhle krém založený. Pokud chceš krém s rozpuštěným cukrem, musíš ho něčím nastavit - např. kaší/pudinkem apod. Jinak já taky nemám toho pákového robota, šlehám všechno pěkně ručním :DCatalinahttps://www.blogger.com/profile/09988662143955575133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-92086958724376587372013-03-31T12:17:54.971-07:002013-03-31T12:17:54.971-07:00Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho šleháš ten...Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho šleháš ten krém, kterým pak zdobíš? Cupcaky miluju, peču je v různých kombinacích, ale vždy ztroskotám na klasickém máslovém krému. Cukr mi v něm vždycky křupe. Bohužel nemám pákového kuchyňského robora, který by máslo s cukrem šlehal za mě a musím se spokojit s ručním a tam nemám asi takovou trpělivost. Přemýšlím, jestli ten cukr křupe právě z důvodu, že ho s máslem šlehám krátkou dobu. Podařil se mi jen jednou a to za přispění horké vody a asi dvaceti minut šlehání, po kterém mi málem upadla ruka. <br />Budu ti vděčná za odpověd!<br />HürremAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-81077540061803886302013-02-24T13:11:32.970-08:002013-02-24T13:11:32.970-08:00To je mi moc líto, ale jsi si jistá, že jsi nic n...To je mi moc líto, ale jsi si jistá, že jsi nic nevynechala/nespletla se v gramáži? To těsto ani syrové není tekuté, takže není možné, aby se neupeklo nebo teklo.Catalinahttps://www.blogger.com/profile/09988662143955575133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-62825249619151293122013-02-24T11:17:04.311-08:002013-02-24T11:17:04.311-08:00Pekla jsem přesně podle receptu...nic jsem nevynec...Pekla jsem přesně podle receptu...nic jsem nevynechala a dala si opravdu záležet. Dortíky se mi při pečení úplně vylily v košíčků a navíc jsou i po 20 min pečení úplně tekuté:(( nechápu...Anetahttps://www.blogger.com/profile/08226589289302800340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-68404226322226946832013-02-16T07:46:57.024-08:002013-02-16T07:46:57.024-08:00Ahoj, přeju zábavu u pečení a samozřejmě dobrou ch...Ahoj, přeju zábavu u pečení a samozřejmě dobrou chuť :) S tím sádlem nebo margarínem v těch receptech to nebylo myšleno jako vedlejší složka, ale opravdu to byl jediný tuk, co do krému přišel :D Každopádně krém jenom s máslem dělám odjakživa a bez problémů vydrží pevný i celý den, v parném létě půl dne, pak už je dost měkký, ale zase tak dlouho by nesnědené cupcaky nevydržely (respektive by skončily v ledničce) :DCatalinahttps://www.blogger.com/profile/09988662143955575133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-58201568146259655232013-02-16T07:42:07.358-08:002013-02-16T07:42:07.358-08:00:D Upřímně jsem se u tvého komentáře zasmála, prot...:D Upřímně jsem se u tvého komentáře zasmála, protože přesně to se mi stává. Mám v plánu něco upéct a najednou není máslo, kakao, mléko... Nesmíš se na mamku zlobit :)) Doufám, že budou chutnat :)Catalinahttps://www.blogger.com/profile/09988662143955575133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-66158428455229740802013-02-14T15:25:50.867-08:002013-02-14T15:25:50.867-08:00Ahoj,
zítra se též chystám na cupcakes, řádně jse...Ahoj,<br /><br />zítra se též chystám na cupcakes, řádně jsem se připravila a jen podotýkám, že margarín či sádlo se do máslového krému přidává jen jako vedlejší složka, neboť máslo má přirozeně v pokojové teplotě tendenci měknout a řídnout. Používají speciální tuk, jež je složením velmi podobný našim rostlinným margarínům či sádlu. :-)<br /><br />Sladkostem zdar!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-53848752422530984752013-01-29T08:54:28.355-08:002013-01-29T08:54:28.355-08:00Chtěla jsem se dneska poprvé v životě pokusit o cu...Chtěla jsem se dneska poprvé v životě pokusit o cupcakes, a to podle tohohle receptu :) Jdu si nechat změknout máslo, vlezu do lednice a tam poslední kousíček másla. Jdu za mamkou a ptám se "Tohle je všechno máslo? Víc ho nemáme?" Mamka: "jo, co chceš dělat?" "No chtěla jsem dělat cupcakes.." Mamka "No ale je tam margarín, to je to samý.." "Neni, a navíc v receptu je máslo" "Prosimtě, je to to samý, ty s tim naděláš.." "No, tak to tam místo holandskýho kakaa můžu dát granko, místo vanilky vanilkovej cukr a tak dále, žejo.." :D Naše neverending hádka o nahrazování surovin :D Nakoupim máslo (vzpomněla jsem si na tři ingredience francouzský kuchyně - máslo, máslo a máslo:)) a pak poreferuju :)Luuhttps://www.blogger.com/profile/08494887539541164058noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-68669349914244561932012-12-13T13:18:29.019-08:002012-12-13T13:18:29.019-08:00Ahoj, určitě :) Měla bys ho mít v poště.
A děkuju!...Ahoj, určitě :) Měla bys ho mít v poště.<br />A děkuju!Catalinahttps://www.blogger.com/profile/09988662143955575133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-62130211333064936842012-12-08T08:07:17.868-08:002012-12-08T08:07:17.868-08:00Ahoj, mohla bych taky poprosit o recept na odlehče...Ahoj, mohla bych taky poprosit o recept na odlehčený vanilkový krém? Tvůj blog mám moc ráda, tak doufám, že porazíš prokarastinaci :) Děkuji moc, můj email avbi2908@gmail.com.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-84711545991238899622012-11-25T17:50:20.180-08:002012-11-25T17:50:20.180-08:00Ahoj, recept jsem ti poslala na email.
Děkuju :)Ahoj, recept jsem ti poslala na email. <br />Děkuju :)Catalinahttps://www.blogger.com/profile/09988662143955575133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-65203850217899281112012-11-25T17:45:40.271-08:002012-11-25T17:45:40.271-08:00To jsem moc ráda a dcerka je šikulka!To jsem moc ráda a dcerka je šikulka!Catalinahttps://www.blogger.com/profile/09988662143955575133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-24184935218977336852012-11-19T13:10:39.550-08:002012-11-19T13:10:39.550-08:00ahoj, mohla bych tě také poprosit o ten pudinkový ...ahoj, mohla bych tě také poprosit o ten pudinkový krém? :-) Jinak obdivuji všechny recepty, jsi hrozně moc šikovná.<br />předem díky<br />rezankovapetra@seznam.cz Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-65159282772515250222012-11-18T08:36:54.714-08:002012-11-18T08:36:54.714-08:00Tak dnes ich zvladla moja skoro desať ročná dcérka...Tak dnes ich zvladla moja skoro desať ročná dcérka, všetkým chutili.MyWayhttps://www.blogger.com/profile/01719901697157537826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-9257639757510613812012-09-03T02:52:21.102-07:002012-09-03T02:52:21.102-07:00Ahoj, recept jsem ti poslala na email :)Ahoj, recept jsem ti poslala na email :)Catalinahttps://www.blogger.com/profile/09988662143955575133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-59433689255934633702012-08-28T02:35:05.080-07:002012-08-28T02:35:05.080-07:00 Ahoj,mohla bych tě také poprosit a ten pudinkový ... Ahoj,mohla bych tě také poprosit a ten pudinkový krém nebo jestli máš ještě nějaký jiný?<br />Předem děkuji ;)<br />J.svobodova95@Gmail.comAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09285377805876452349noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-3133425131871844972012-08-09T08:11:12.157-07:002012-08-09T08:11:12.157-07:00Ahoj Niky, krystalový cukr určitě do krému nedávej...Ahoj Niky, krystalový cukr určitě do krému nedávej, protože i moučkový se v něm zcela nerozpustí, natož pak krystal. Mezi zuby by ti skřípal cukr :) Ale můžeš si udělat moučkový cukr tak, že ten krystalový dáš do sekáčku/mixéru a budeš ho chvíli mixovat, jako když meleš ořechy :)Catalinahttps://www.blogger.com/profile/09988662143955575133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-55452806019948046632012-08-09T07:36:30.967-07:002012-08-09T07:36:30.967-07:00Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli by se dal na kr...Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli by se dal na krém použít i obyčejný cukr krystal, moučkový mi zrovna došel :) Děkuji za odpověď.<br />NikyAnonymousnoreply@blogger.com