tag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post5969345536238963064..comments2024-03-10T00:32:50.945-08:00Comments on Catalina pece: FraisierCatalinahttp://www.blogger.com/profile/09988662143955575133noreply@blogger.comBlogger43125tag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-62913949430752287702016-07-19T15:31:19.187-07:002016-07-19T15:31:19.187-07:00To jsem netušila, děkuju za tip! :DTo jsem netušila, děkuju za tip! :DCatalinahttps://www.blogger.com/profile/09988662143955575133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-87325411387278474332016-05-26T16:22:28.739-07:002016-05-26T16:22:28.739-07:00Malinovy se dela taky, akorat se mu pak nerika fra...Malinovy se dela taky, akorat se mu pak nerika fraisier, ale framboisier. :)Andrea G.https://www.blogger.com/profile/00511356952058309084noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-60903872712841184432015-07-23T12:02:36.815-07:002015-07-23T12:02:36.815-07:00Děkuju všem za krásné komentáře, udělaly mi velkou...Děkuju všem za krásné komentáře, udělaly mi velkou radost :) Catalinahttps://www.blogger.com/profile/09988662143955575133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-2038127349267038432015-07-23T11:59:06.972-07:002015-07-23T11:59:06.972-07:00Ahoj, určitě to nevadí, zase takový rozdíl v tom k...Ahoj, určitě to nevadí, zase takový rozdíl v tom kupovaném mléce není, ale je to každopádně lepší s plnotučným - chuťově samozřejmě :)Catalinahttps://www.blogger.com/profile/09988662143955575133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-28503950281116640782015-07-23T11:13:42.509-07:002015-07-23T11:13:42.509-07:00Děkuju! Moc mě těší, že te baví i to okolo a že tě...Děkuju! Moc mě těší, že te baví i to okolo a že tě to zaujalo i jako nekonzumenta sladkého :) Občas se tu objeví i něco bez cukru, tak to můžeš vyzkoušet.Catalinahttps://www.blogger.com/profile/09988662143955575133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-72860283631888321982015-07-23T11:10:46.412-07:002015-07-23T11:10:46.412-07:00Jo, to by mohlo být ono, jen ten náš máslový je do...Jo, to by mohlo být ono, jen ten náš máslový je dost jiný chuťově i tím složením, tak mi to přišlo jako zavádějící :)Catalinahttps://www.blogger.com/profile/09988662143955575133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-57579458425225867132015-07-23T11:08:59.432-07:002015-07-23T11:08:59.432-07:00Děkuju moc a jsem ráda, že ti chutnal :) Doufám, ž...Děkuju moc a jsem ráda, že ti chutnal :) Doufám, že i po dvou letech tu ještě najdeš inspiraci :)Catalinahttps://www.blogger.com/profile/09988662143955575133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-86140712257424055982015-07-23T11:06:56.701-07:002015-07-23T11:06:56.701-07:00Já většinou vidím obrázek na netu a dostanu na to ...Já většinou vidím obrázek na netu a dostanu na to strašnou chuť, tak jdu vymýšlet něco v tom stylu. Nebo v obchodě uvidím nějakou novinku a tak :DCatalinahttps://www.blogger.com/profile/09988662143955575133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-63775249863715456052015-07-13T12:45:20.669-07:002015-07-13T12:45:20.669-07:00Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli vadí, když dám ...Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli vadí, když dám místo plnotučného mléka polotučné.(neudělá to s tou dortou něco?)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-82522697141014996492014-10-22T01:57:55.909-07:002014-10-22T01:57:55.909-07:00S marcipánem ti to tedy jde klobouk dolů, já se na...S marcipánem ti to tedy jde klobouk dolů, já se na něj zatím neodvažuji. Každopádně dort máš k nakousnutí :-)Annebakehttps://www.blogger.com/profile/05304785227159313144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-733531746680615552014-09-02T11:17:27.086-07:002014-09-02T11:17:27.086-07:00Mnam to vypadá nádherně, hned bych si dala!Mnam to vypadá nádherně, hned bych si dala!Anetahttp://mastnahemeroidy.cz/mast-na-hemeroidy/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-16313597417435863622014-09-01T21:18:10.259-07:002014-09-01T21:18:10.259-07:00Nádherný dort! Vypadá úžasně a přímo k nakousnutí....Nádherný dort! Vypadá úžasně a přímo k nakousnutí. Co zkusit vytvořit nějaký kurz "pečeme s Catalinou"? Hodně nápadů a inspiraceZdenkahttps://www.blogger.com/profile/12421129919091347136noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-7184980994180594072014-08-18T10:52:46.060-07:002014-08-18T10:52:46.060-07:00Dobrý den.
Vážená bloggerko blogu Catalína peče.
P...Dobrý den.<br />Vážená bloggerko blogu Catalína peče.<br />Před nějako dobou jsem Vám psal, že vyvíjím Android aplikaci, která by si měla stahovat a později i v offline režimu poskytovat recepty a články z těch nejoblíbenějších českých, popřípadě slovenských Food-blogů.<br />Bohužel jste mi tehdy neodepsala (možná ano a já to nepostřehl, či jsem na Vás při tom psání mailu zapomněl, za to se opravdu omlouvám) no ale zkrátka jsem tu aplikaci udělal a ode dneška je ke stáhnutí na GooglePlay.<br />Doufám, že pokud bude aplikace úspěšná, přinese Vám mnoho nových čtenářů.<br />Z toho důvodu by ale bylo dobré, pokud by jste o aplikaci třeba napsala nějaký krátký příspěvek i na svých stránkách. Jelikož čím je větší stahovanost, tím více se aplikace posouvá v žebříčku oblíbených aplikací a tím větší je pravděpodobnost, že aplikaci objeví uživatelé, kteří Váš blog doposud neznali.<br />Předem Vám moc děkuji a doufám že s touto aplikací souhlasíte. Pokud by jste měla nějaké námitky či nápady k aplikaci, prosím napište mi. :-)<br />Jan Sláma<br />Zde je odkaz na Google Play:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.food.blogs.cz&hl=cs<br />A zde o nás již napsali:http://www.palmserver.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=13766vydrahttps://www.blogger.com/profile/02733009449069955594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-60470351100198234912014-06-25T14:03:35.075-07:002014-06-25T14:03:35.075-07:00Mňaaam ! Pekné fotografie :)
ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie...Mňaaam ! Pekné fotografie :)<br /><br /><a href="http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/" rel="nofollow"> ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne. </a><br /><a href="http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2014/06/mate-rady-kivvi-zelena-giveaway-2762014.html" rel="nofollow"> Zelená giveaway </a>Blog de la Licorne.https://www.blogger.com/profile/18207361845572138544noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-54636996777743424822014-03-29T06:42:06.183-07:002014-03-29T06:42:06.183-07:00Nádhera!!! :)))Nádhera!!! :)))S.http://gimmethatswing.blogspot.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-15926851149651191482014-03-27T06:24:25.793-07:002014-03-27T06:24:25.793-07:00Já se fakt divím, že tady ještě vůbec někdo chodí....Já se fakt divím, že tady ještě vůbec někdo chodí....asi noví návštěvníci. Já ho každopádně mažu ze svých oblíbených, nebaví mě neustále koukat a četkat půl roku na nový příspěvek. Být vámi, tak to tady odpískám.<br />PetraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-11204400977876311412014-03-10T12:55:15.278-07:002014-03-10T12:55:15.278-07:00tečou mi sliny... :'( :'( ja chci taky kou...tečou mi sliny... :'( :'( ja chci taky kousek ! Claire Horákováhttps://www.blogger.com/profile/15739409131962337067noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-18962517731225601242014-03-02T08:13:06.683-08:002014-03-02T08:13:06.683-08:00ooou, mňamká:-)ooou, mňamká:-)stříbrné šperkyhttp://www.sperkovnictvi.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-65587396564994727132013-12-25T13:40:35.809-08:002013-12-25T13:40:35.809-08:00ten je naprosto perfektni...fascinujiciten je naprosto perfektni...fascinujicibarahttp://paketo.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-4802018244420848192013-12-11T23:20:00.668-08:002013-12-11T23:20:00.668-08:00Já sice sladké nejím, ale stejně se na tenhle blog...Já sice sladké nejím, ale stejně se na tenhle blog vracím. Fascinuje mě, jak jsi šikovná. A navíc se mi líbí tvůj styl psaní, krom receptu čtenáře poučit tím, co je to za jídlo, kde se vzalo a ještě pobavit nějakou historkou, co vzniku té dobroty předcházelo u tebe, při jaké příležitosti jsi pekla, komu, jak ti to šlo. :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-38993111556582087792013-12-07T09:52:27.403-08:002013-12-07T09:52:27.403-08:00vyzerá super a určite skúsim :)
pozývam ťa na svoj...vyzerá super a určite skúsim :)<br />pozývam ťa na svoj blog <a href="http://thecolorfulthoughts.blogspot.sk/" rel="nofollow">COLORFUL THOUGHTS</a>►Naďahttps://www.blogger.com/profile/16622264010070218910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-78923038610924027252013-11-28T01:47:36.661-08:002013-11-28T01:47:36.661-08:00V prvej chvíli som si myslela, že som pristála na ...V prvej chvíli som si myslela, že som pristála na stránke francúzskej cukrárne Ladurée: tak perfektne Tvoj fraisier vyzerá! A mimochodom, publikovať tento recept uprostred jesene hraničí s mučením, keďže by som ho najradšej vyskúšala HNEĎ, ale tie chemické jahody odniekiaľ z Guatemaly sa mi v obchode veľmi nepozdávali :) Budem asi musieť len vydržať do budúceho leta (ach jaj, trpezlivosť v kuchyni nie je práve moja najsilnejšia stránka :) Som veľmi rada, že som objavila Tvoj blog, a teším sa na ďaľšie super recepty!<br /><br />xx Ivana<br /><br><a href="http://www.macaronsandpearls.com/" rel="nofollow">Macarons and Pearls</a>Ivanahttps://www.blogger.com/profile/12486982671840979541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-63442644434960328822013-11-09T15:43:12.857-08:002013-11-09T15:43:12.857-08:00Teď jsem si článek přečetla znovu a moje předchozí...Teď jsem si článek přečetla znovu a moje předchozí odpověď je poněkud zavádějící. Sama pro sebe jsem si totiž "mousselin" přeložila jako "mušelín" - což je v podstatě totéž, co šifón. A od toho se odvíjely mé další úvahy. Podotýkám, že francouzsky neumím, všechno jsou to jenom jazykové spekulace :)RenataEnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-10637677663167764762013-11-09T06:49:33.407-08:002013-11-09T06:49:33.407-08:00Ten krém se česky jmenuje asi Vanilkový máslový (B...Ten krém se česky jmenuje asi Vanilkový máslový (Bittermann - Kuchařský lexikon - vřele doporučuji). A protože mušelín se dělá z hedvábí, tak překlad z francouštiny asi bude hedvábný, což se v českém názvosloví také používá, např. hedvábná bramborová kaše (místo mléka se použije smetana ke šlehání). Další možnost je odvození od "mousse" - pěna, něco nadýchaného. On i ten mušelín je takový nadýchaný :)<br />Moc se ti ten dort podařil!RenataEnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5594768614425962222.post-18525356013222258132013-11-03T09:15:19.896-08:002013-11-03T09:15:19.896-08:00Tak jsem dneska dopekla tenhle tvůj dortík, navzdo...Tak jsem dneska dopekla tenhle tvůj dortík, navzdory tomu, že je to Fraisier, tak byl s malinami, protože sehnat v tomto období jahody je nadlidský výkon :) ale nevadí, není sice zdaleka tak krásný jako tvůj, ale chutná luxusně, takže děkuji za skvělý nový recept :) Od tebe se toho chystám vyzkoušet ještě mnoho...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00964378512124971781noreply@blogger.com