úterý 25. září 2012

Časopis Instinkt

Pořád mi to připadá jako krásný sen, který se stal realitou :) Moc děkuju za milé popovídání redaktorce Darině Křivánkové, se kterou jsem strávila velice příjemné odpoledne a vznikl z toho článek, který si můžete přečíst v aktuálním čísle časopisu Instinkt. Rozhovor najdete na straně 58.

Rozhovor vznikl v rámci seriálu Instinktu o českých amatérských kuchařích a foodblogerech. Během minulých týdnů jste se mohli setkat např. i s Lucií, Mlsnou kočkou a dalšími zapálenými kuchaři.

Chci moc poděkovat i Vám, že navštěvujete moje stránky, bez Vás by to nešlo!

26 komentářů:

  1. Veliká gratulace, moc si to zasloužíš!

    OdpovědětVymazat
  2. Waw, gratulujem! Blog mám rada, krásne fotky a tie recepty! Je dobré, že sa o ňom dozvie ešte viac čitateľov.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc gratuluji k takovém zviditelnění a věřím, že tě to inspiruje k častějším příspěvkům (no jo trošku nás mlsaly zanedbáváš :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuju! Slibuju, že se pokusím, ale čas je teď zrovna nedostatkovým zbožím :D

      Vymazat
  4. moc moc gratulujem,Katka..uz si tam mala byt daaaavno :)a duufam,ze nam potom pridas aj hotovy clanocek,aby sme si mohli precitat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Catalíno, to je skvělá zpráva! Moc a moc gratuluju! Váš blog navštěvuji pravidelně a velice ráda se vracím.

    OdpovědětVymazat
  6. Gratulace! určitě sis to moc užila, jsem zvědavá takže si instinkt už jen pro ten článek koupím ;) . přeji ještě hodně takových úspěchů !

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, gratulace! :)
    Petra

    OdpovědětVymazat
  8. Catalino, super. Obrovská gratulace. Jsi prostě neuvěřitelně nadaná :-).

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj. Předně musím poznamenat, že jsem komentovat ještě nikdy nezakusila. Dávám přednost býti němým" pozorovatelem. Ale tento blog mi nedá - a to jsem zvyklá nakukovat k foodbloggerům do kuchyně už nějaký ten pátek! Toto místečko mě ale naprosto nadchlo. Netuším zda je to tou naprosto famózní cukrařinou nebo nostalgií, kterou ve ně vzbuzuje slečna kuchařka, protože mi tolik připomíná mě samotnou ještě v dobách zlatých "gympláckých". To nadšení, elán a hodiny strávené nad pekáčem se u mě bohužel vytratily s nástupem na vysokou školu a nyní, když se zase jednou skláním nad nějakým tím kazem( studuji zubařinu) tak toužebně vzpomínám na dobu, kdy mi jediné vrásky způsobovalo spálené těsto...Prosím pěkně, ať Vám tenhle nádherný koníček a um vydrží co nejdéle!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, moc děkuju za tak krásný a milý komentář! Rozhodně vám komentování jde parádně :)) Pevně věřím, že se k pečení zase vrátíte, i zubařky musí něco jíst :)) A zubařina je určitě zajímavá práce, mamka pracuje jako zdravotní sestra právě u zubaře :) Děkuju za přání, budu se snažit!

      Vymazat
  10. Gratuluju k úspěchu. Na základě dnešní četby článku ve zmíněném Instinktu jsem objevila tento blog a už ho mám v oblíbených :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc a velice mě těší, že se ti moje stránky líbí!

      Vymazat
  11. Katuska pripajam sa ku gratulantom...rozhodne si zasluzis, aby sa o tebe dozvedelo co najviac ludi...tvoj blog je medzi mojimi top blogmi v cesko-slovenskej foodblogovej spolocnosti.... mas moj hlboky obdiv....netrpezlivo ockavam clanocek a velmi sa tesim, co pekneho si o tebe precitam...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adi, mockrát ti děkuju a moc si toho vážím! Tvůj blog je pro nekonečnou inspirací originálních chuťových kombinací :)

      Vymazat
  12. Strašně moc gratuluji a i tak trochu závidím =) Ale moc Ti to přeji, zasloužíš si to =)

    OdpovědětVymazat
  13. Prosim o recept na kakaove cupcakes, uverejneny v Instinktu, jehoz soucasti byl jogurt. Moc chutnaly, ale nekde jsem si recept zalozila a rada bych je znovu upekla. Dekuji moc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda ti ho pošlu, pokud mi tu necháš svůj email :)

      Vymazat

Děkuju za návštěvu mého blogu! Pokud se vám recept líbí, máte nějaké připomínky či nesrovnalosti, dejte mi vědět prostřednictvím komentáře. Všech reakcí si velmi cením a odpovím co nejdřív :)